Vagnar

Ölmstadvagn

En mindre aktör på marknaden som har tagit upp kampen med K-Vagnen, erbjuder ett prisvärt alternativ som är väl anpassat för redskapsbärare och traktorer. Ölmstadvagnen är svensktillverkad och kommer med trevägstipp i standardutförande.

Ölmstadvagnen finns en modell i fem olika storlekar. 

PV-10 T3 med en lastvikt upp till 1000 kg. 

PV-16 T3 med en lastvikt upp till 1600 kg.

PV-20 T3 med en lastvikt upp till 2000 kg.

PV-30 T3 med en lastvikt upp till 3000 kg.

PV-40 T3 med en lastvikt upp till 4000 kg.

Alla vagnar kan fås med förhöjningslämmar och lövgrindar. De fyra större storlekarna kan fås med högtippsfunktion.

 


K-Vagnen 

Vi på Bengt Bergs Maskinservice är återförsäljare av hela K-vagnens sortiment. K-vagnen är ett känt märke som har sin tillverkning i Karlshamn. K-vagnen finns i flera olika modeller, storlekar och lastkapacitet. K-vagnen finns även med en mängd olika extra tillbehör, som t.ex. Lövuppsamling, tvätt och bevattning.

K-vagn Mini är en mindre vagn som passar utmärkt till en elbil, likt Guopil och Clubcar.

Till Wille finns en uppsjö av olika transportflak, som t.ex.

Fotbollsmålsvagn där då enkelt får med dig 11-manna mål.

K-Vagn T3 som är en Trevägstippande vagn som finns modeller som klarar en last mellan 1000 kg - 4000 kg, finns även en modell som har högtippande trevägstippning K-Vagn HT3 som även den har en lastkapacitet mellan 1600 kg - 4000 kg.

Utöver ovan nämnda vagnar så tillverkar K-Vagnen, lastväxlarflak, schaktflak/vagn, entreprenadvagnar, kyrkogårdsvagnar, trailers och mycket mer. 

K-vagnen tillverkar även vagnar med redskap monterade ihop. 

K-Sugen används ihop med K-Vagn med lövlämmar och du har nu en lövuppsamlare där du enkelt kan komma åt trånga utrymmen med hjälp av slangen som är mellan 5 - 10 meter lång, t.ex. där en sopvals eller sopskopa inte kommer åt.