Redskapsbärare

Redskapsbärare

Letar du efter en professionell redskapsbärare? Vi på Bengt Bergs maskinservice är stolta återförsäljare av redskapsbärare från Wille.

Wille är den mest sålda redskapsbäraren på marknaden för underhålls- och miljövårdsarbeten i tätorter. Den har planerats utifrån förutsättningarna för alla fyra årstider och i synnerlighet för vintern då det vanligtvis är dyrt att utföra underhållsarbeten.

I en redskapsbärare från Wille är förarens arbetsförhållanden utmärkta med midjestyrning och förarhytten placerad i den främre ramen.

Wille redskapsbärare är exeptionellt stark i sin viktklass. Sortimentet omfattar sex storlekar från 2 till 6,5 ton. Wille har ca 60 procent högre motoreffekt än de flesta andra hjullastarna i samma viktklass. Den kraften behövs i synnerhet för att driva redskapshydrauliken och för transportkörning med tunga lass.

Wille är smidig. Den trivs som bäst i trånga, livligt trafikerade stadsmiljöer där det är en snabb arbetstakt som gäller. Willen är försedd med mångsidig arbetshydraulik och den har tre fästpunkter för arbetsredskapen; en framtill, en baktill och en ovanför motorn.

Vi på Bengts Bergs maskinservice är stolta återförsäljare av redskapsbärare från Wille och vi är extremt kunniga inom området så tveka inte att ta kontakt eller boka ett besök hos oss om du behöver råd eller har frågor angående maskinerna och olika tillverkare.
Det kan vara en labyrint att hitta rätt maskiner för rätt ändamål och man vill vara säker på att man valt rätt tillverkare och rätt återförsäljare. Bengt Bergs maskinservice är stället att gå till när du planerar att köpa maskiner eller har frågor gällande funktionalitet eller prestanda.

Redskapsbärare