Vi jobbar med Pellenc!

Bengt Bergs Maskinservice, älskar Pellenc!

Med Pellenc sparar du pengar samtidigt som du får kvalité och hållbarhet. Har du någonsin funderar på att byta dina bensindrivna maskiner? Vi på Bengt Bergs maskinservice är stolta återförsäljare av kvalitetsmaskiner från Pellenc.

Att välja en maskin från pellenc är ett klockrent val för dig som vill ha prestanda och funktionalitet samtidigt som du inte behöver fylla på med dyr bensin.

Våra maskiner har ett utomordentligt batteri på 44v och många av våra konkurrenter har maskiner på 36v, detta innebär att våra maskiner har överlägsen prestanda och minimalt med slitage.

Ett exempel är att samtliga av pellenc maskiner är utrustade med ryggbatteri vilket innebär att maskinerna kan vara upp till 50% lättare än konkurrenternas. Det innebär att dom är ergonomiskt framstående på marknaden.

Vi på Bengts Bergs maskinservice är stolta återförsäljare av pellenc maskiner och vi är extremt kunniga inom området så tveka inte att ta kontakt eller boka ett besök hos oss om du behöver råd eller har frågor angående maskinerna och olika tillverkare.
Det kan vara en labyrint att hitta rätt maskiner för rätt ändamål och man vill vara säker på att man valt rätt tillverkare och rätt återförsäljare. Bengt Bergs maskinservice är stället att gå till när du planerar att köpa maskiner eller har frågor gällande funktionalitet eller prestanda.

 

Kontakta oss idag för mer information om våra Pellenc maskiner!