Heatweed Automatiska Temperatur Reglering

Automatisk Temperatur Reglering

Är det dags för service av Er Heatweed mid? Passa i sådana fall på att sätta in den Automatiska Temperatur Regleringen om ni inte redan har den.

Från och med i år levereras alla Heatweed Mid med AutomatiskTemperaturReglering (ATR). För Er som har en Heatweed Mid från 2014 kan ATR eftermonteras hos oss på vår verkstad i Göteborg alternativt kan vi komma ut med våra Servicebilar och montera Automatisk Temperatur Reglering direkt hos Er. Detta går rätt fort och är lämpligt att göra i samband med service eller någon annan reparation.

Med denna Temperatur styrning har det blivit enklare för användaren att alltid arbeta med rätt temperatur (Vilket är det viktigaste med kemikaliefri ogräsbekämpning). Det enda som behövs numera är att flytta brytaren till vänster eller höger (beroende på vilken slanglängd som används).

Denna utveckling har även gett **snabbare uppstartstid för Heatweed Mid**, nu är uppstartstiden vid normala fall inom 1 min och 30 sek från kall maskin till perfekt temperatur. På nedan knapp kan ni läsa mer om ATR.

Tryck på HEATWEED MID nedan för att läsa mer om Heatweed Mid och den Automatiska temperatur reglering.