Bengt Bergs Maskinservice AB firar 25-års jubileum!

Året var 1992 när Bengt Berg startade Bengt Bergs Maskinservice AB. I och med detta firar företaget i år 25 år med att hela personalstyrkan åker med till vår samarbetspartner Canycom´s fabrik i Japan.

Detta innebär att vi kommer ha begränsad bemaning på företaget under V36. Under denna period kommer vår kollega Mats att sköta spkarna för framförallt reservdelar. Ni kommer att kunna nå honom på Peders (reservdelar) vanliga nummer: 031-3377563

Försäljning och verkstad kommer att vara begränsad under denna vecka. Självklart svarar vi i telefon så gott det går med sju timmars tidsskillnad.

Har man några andra frågor under denna vecka går det bra att maila till info@bbm.se eller sms:a alternativt prata in på någon av våra telefonsvarare

MVH Bengt Bergs Maskinservice AB