Demo Kantklippare/Stolpklippare

Under veckan som gått har vi varit nere i skåne och kört demo med kantklippare, även kallad stolpklippare. Att köra stora lastmaskiner på öppna ytor klarar de flesta av men att klippa ända in mot ett staket kräver lite mer. Greentec kantklippare gör det möjligt, med en fjäderbelastad rotorklippare kan du trycka rotorn ända mot staketet utan att staketet tar skada. Tack vare fjäderbelastningen är klipparen lämpad för att klippa runt stolpar, alternativt under vägräcken. Den låga höjden gör det även möjligt att köra under grenar som sticker ut. För lantbrukaren används den vanligtvis till att klippa under stängslet och runt stängselstolparna.
Vi använde oss av en Wille 355B när vi demokörde Greentec stolpklippare/kantklippare, detta maskinredskap kan givetvis monteras på andra lastmaskiner och redskapsbärare.

För mer info kontakta Martin på 031-3377560 alt. skicka mail till martin@bbm.se