Minidumper

Minidumper

I behov av en minidumper? Då har du kommit helt rätt. Vi på Bengt Bergs maskinservice är stolta general agenter av minidumper av högsta kvalitet från de ledande märkerna som vi vet håller måttet under tuffa arbetsförhållanden.

En dumper eller minidumper är nästan ett måste vid markarbeten på tomter, dräneringar och transport av material. De används främst till att lasta bulkvaror som grus, sand eller renoveringsrester. En ordentlig minidumper håller i bra många år framöver och vi vet att de vi säljer håller måttet.

Canycom minidumper finns i fyra storlekar med lastvikter på: 750 kg, 1000 kg, 1600 kg och 2500 kg. Alla modeller är utrustade med svängbart flak och kan utsrustas med lastare. Detta är vi unika med i branschen, Canycom är den enda larvgående minidumper på marknaden som har både svängbart flak OCH lastare på samma maskin.

Vi på Bengt Bergs maskinservice AB hjälper dig gärna hela vägen vid ditt köp av minidumper oavsett vilket behov du har. Vår personal är väldigt kunnig och om du behöver råd är vi rätt företag att kontakta när du ska köpa maskiner.

Vi erbjuder även maskinservice och är din högra hand när det gäller underhåll av dina maskiner.

Minidumper