Batteridriven Trädgårdsmaskin

Batteridriven Trädgårdsmaskin

Letar du efter en batteridriven trädgårdsmaskin? Vill du kunna göra samma jobb fast med en bättre arbetsmiljö? Med en batteridriven trädgårdsmaskin slipper du alla avgaser, vibrationer och tyngre redskap samtidigt som du sparar tid och pengar.

Vi på Bengt Bergs maskinservice är återförsäljare av ett brett sortiment av batteridrivna trädgårdsmaskiner. Vi är proffessionella och väldigt kunniga inom området så tveka inte att besöka eller kontakta oss när du är intresserad av en ny batteridriven trädgårdsmaskin.

En ledande framställare av dessa maskiner är det kända märket Pellenc och vi är trofasta återförsäljare samt användare av märket. Med en maskin från Pellenc kan du vara säker på att du har fått det bästa.

Pellenc är världsledande inom batteriteknik sedan 25 år tillbaka. Pellenc var först i världen med att introducera lithium ion teknologin inom trädgårdsmaskiner och produkterna utveklas ständigt. Pellenc vill att kunderna ska kunna arbeta med en batteridriven trädgårdsmaskin en hel dag utan att behöva ta en paus för att ladda batteriet, därför använder de sig av ett “backpack-system” vilket betyder att man bär batteriet på ryggen.

Pellenc har ett stort utbud av olika redkap så som; häcksax, trimmer, lövblås, sekatör, stångkedjesåg och kultivator. Hos oss på Bengt Bergs maskinservice hittar du samtliga till ett bra pris och med tillhörande kundsevice och kunskap om maskinerna.

Batteridrivna trädgårdsmaskiner från Pellenc, klicka här!

Batteridriven Trädgårdsmaskin